Bark & Play 4.2: Ontspan…

Onze tweede Bark & Play in Nijmegen voelde al heel erg vertrouwd. Ten opzichte van de eerste keer was de groep zo’n beetje gehalveerd, maar het was ook net een week na Darklands in Antwerpen.

De sfeer was super en er waren wederom een aantal verlegen nieuwe pups, maar ook bekende gezichten: Pup Endy en Miss Keira.

Mijn Baasje en ik waren zoals gewoonlijk niet de eerste, dus het zat al lekker vol met pups, baasjes en een aantal nieuwe gezichten. Vergeleken met de vorige Bark & Play was het een stuk rustiger, dit kwam natuurlijk omdat er nog veel pups en baasjes moesten bijkomen van Darklands.
Maar minder pups betekent zeker niet minder plezier! Na een goed aantal knuffels zijn mijn Baasje en ik de kleedkamer ingedoken en werd ik getransformeerd naar Pup End, helemaal klaar om te spelen!
Omdat het nu wat rustiger was, voelde ik me wat baldadiger en voor ik het wist, zat ik opeens vast op de rug van een handler. Na wat stoeien heeft hij me op de grond gelegd, waarna er nog aantal pups boven op me zaten!
De dag zat vol met geblaf en geknuffel, maar ook toen mijn Baasje haar hoofd stootte kwam er snel een heel lieve reddingspup bij ons zitten en begon meteen voor haar te zorgen, terwijl ze op de grond zat met een coldpack. Ook de andere pups en baasjes kwamen eventjes checken en vroegen of het wel goed ging. Door deze dingen geeft Bark & Play ons altijd een ontzettend veilig gevoel en voelen wij ons hier altijd thuis! <3

Onze fotograaf was er even niet, dus de foto’s zijn matig gelukt, maar toch een leuke herinnering!

De volgende Bark & Play is trouwens op zaterdag 4 mei. *heel stil is*
Hopelijk tot dan!

Download de groepsfoto’s: kleingroot


Our second Bark & Play in Nijmegen, which already feels like home. Taking into account that Darklands in Antwerp was just a week ago, it was no surprise that we had about half the amount of pups we had in January.

The atmosphere was great. We had some shy new pups visiting us and of course lots of familiar faces: Pup Endy and Miss Keira.

My Owner and I were not the first to arrive, so we found lots of pups, handlers and some new faces. Compared to January this Bark & Play was a lot less crowded, probably because of Darklands the weekend before.
Less pups doesn’t mean less fun! After lots of cuddles my Owner and I went to the dressing room and I transformed into Pup End, ready to play!
Because it was less crowded I felt a bit mischievous. Before I knew it I was on the back of a handler. After some romping he put me on the floor and soon all the other pups climbed on top of me!
The afternoon was filled with barks and cuddles, and when my Owner hit her head a pup came to the rescue and took care of her, while she sat on the floor with an ice pack. All the other pups also checked if everything was okay. These things help us feel safe at Bark & Play; a home away from home! <3

Unfortunately our photographer couldn’t make it, so the pictures are of questionable quality, but still a nice memory!

Next Bark & Play will be on Saturday May the 4th! *hums Star Wars theme*
See you there!

Download the group pics: smalllarge