Bark & Play 4.3: hoog bezoek!

Een verrassingsbezoek van Mr Puppy Europe 2018 Pup Matt dit keer! Zijn oranje aanwezigheid (we houden van die kleur) was overduidelijk.
Verder veel bekende gezichten en ook een paar nieuwe. Jordi bijvoorbeeld.

Dit was voor mij niet alleen de eerste keer Bark & Play, maar ook dat ik in aanraking kwam met pup play. Hoewel ik er al van had gehoord, kon ik er nog niet echt een beeld bij vormen. Toch klonk het wel interessant, alleen al omdat de maskers er altijd zo stoer uitzien.

In ieder geval, op een gegeven moment raakte ik online aan de praat met Milo, en die stelde uiteindelijk voor of ik eens naar Bark & Play zou willen komen. Onder het mom van horizon verbreding ging ik in op de uitnodiging, en uiteindelijk kwam ik op bezoek op de mei editie.

Eenmaal aangekomen zag ik hoe vriendelijk en open iedereen was, en ik kwam ook al snel Milo weer tegen. De rest van de dag heb ik eigenlijk ingevuld door te zitten en staan bij de banken, en ben alles eerst gaan observeren. Bovendien heb ik eens zo’n masker mogen dragen wat een hele gave ervaring was. Hoewel ik misschien wat stilletjes en terughoudend was, had ik erg veel plezier en voelde ik de openhartigheid van iedereen bij het evenement. De volgende keer kom ik dus zeker weer!

Kom jij volgende keer ook weer? Op zaterdag 6 juli ben je weer van harte welkom op onze inmiddels vaste en geliefde plekje in Nijmegen!

Downloads: Foto 1 GrootKlein | Foto 2 GrootKlein


A surprise visit from Mr Puppy Europe 2018 Pup Matt this time! His orange presence (we love that colour) was very … present.
Also lots of familiar faces and a few fresh ones. Jordi for example.

This was not just my first time at Bark & Play, but also my first encounter with puppy play. I had heard of it, but I didn’t have a clear image of it. It sounded very interesting and the hoods look awesome.

I started out talking to Milo online and he suggested I should visit Bark & Play. It never hurts to broaden ones horizon, so I went for it and visited the May edition.

Upon my arrival I immediately noticed how open and friendly everybody was and I quickly ran into Milo too. I spent most of the afternoon sitting and standing at the side to observe, but I also got to try a hood, which was really awesome. I may have come across as silent and reserved, but I had a lot of fun and really felt the sincerity of everyone at the event. I will definitely be back next time!

Will you be there too? Saturday 6 July we play again and you’re very much invited to join us in Nijmegen!

Downloads: Pic 1 LargeSmall | Pic 2 LargeSmall