Bark & Play 4.1: Hallo Nijmegen!

Het was een warm welkom in Nijmegen! Nouja, het miezerde en het was grijs, maar in de Marcus-Antonius was het zinderend heet! Volgende keer even vragen of ze de verwarming uitzetten. 😉

Zo’n nieuwe locatie is wel even wennen. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze nieuwe gastheren en zeker voor onze meer dan 70 bezoekers! Pup Senna had het in elk geval prima naar haar zin!

Dit was de eerste keer Bark & Play in een nieuwe locatie én de eerste keer Bark & Play voor mij. Ik liep voorzichtig binnen, er waren al flink wat pups en owners aanwezig. Ik was bang dat ik als vrouwelijke pup raar aangekeken zou worden of dat ik de enige was, maar dat bleek allebei niet het geval. Ik kreeg een warm welkom, mengde mij tussen alle andere pups en raakte al snel aan de praat met een andere vrouwelijke pup. Toen ik zag dat er meer pups zich gingen omkleden ging ik mij ook maar eens omkleden om vervolgens als pup op de speelmat te kunnen spelen. Het was druk, maar ook ontzettend leuk! Het was geweldig leuk om te kunnen spelen met de andere pups en de matten die bezaaid waren met hondenspeeltjes. Ik heb mij ontzettend goed vermaakt en voor mij is het absoluut voor herhaling vatbaar.

We gaan de kinderziektes genezen en dan hopen we je weer te zien op zaterdag 2 maart, als we terugkomen naar Nijmegen!

Download de groepsfoto’s: 1 kleingroot | 2 kleingroot


We got a warm welcome in Nijmegen! No, the weather was typically Dutch: damp and grey, but inside our new venue is was pretty hot! Next time we’ll ask them to turn down the heating. 😉

A new venue takes some getting used to. Not just for us, also for our new hosts and for the more than 70 visitors we welcomed! Pup Senna had a great time!

Bark & Play’s first time at a new venue and my first Bark & Play ever! As I entered cautiously I noticed a lot of pups and owners were already in. I was anxious about being the only female pup, but I quickly found that I wasn’t. I joined all the other pups and soon I was talking to another female pup. When I saw some pups getting changed into their gear I decided to follow their example and join them in the play area. There were so many pups! It was a lot of fun and it felt great to be playing with all the other pups. The area was filled with pups and lots of toys to play with. I had a lot of fun and will definitely be visiting Bark & Play again!

We will be ironing out the creases and hope to welcome you all again on Saturday 2 March in Nijmegen!

Download the group pics: 1 small – large | 2 smalllarge