Bark & Play 3.6: bye bye Berghut!

Een afscheid is altijd bitterzoet. Aan de ene kant liggen er in De Berghut in Amersfoort een heleboel herinneringen en is het de plek waar het voor ons drie jaar geleden allemaal is begonnen, aan de andere kant gaan we in Nijmegen op onze nieuwe plek een hoop mooie nieuwe herinneringen maken!

Eén ding is zeker: ons afscheidsfeestje was er een om nooit te vergeten. Dat vonden Pup Mitch en zijn baasje ook. Ze waren bovendien voor het eerst bij Bark & Play:

Mijn eerste puppyavontuur. Ik had niet veel verwachtingen, wel zenuwen. Maar ik had nooit durven dromen wat deze middag uiteindelijk voor mij zou betekenen!

Het baasje en ik waren vroeg, dat vond ik prettig. Langzaam werd alles opgebouwd en kwamen de eerste pups en baasjes binnen. Het welkom was warm en met veel knuffels en interesse. Ikzelf dacht eerst wat terughoudend te zijn de eerste keer en ik ging vooral mooi zitten voor mijn baasje. Maar eenmaal op de vloer kon ik helemaal los gaan! Ik werd bekogeld met ballen, botjes, kippen en nog meer ballen. Het idee dat ik dit zo in het openbaar kon doen was emotioneel, maar ook heel erg fijn. Ik was deel van de roedel. Heel prettig! Met veel pups gespeeld, geknuffeld en gestoeid. Het is voor mij een start van iets moois.

We wensen Mitch, zijn baasje en al onze bezoekers een mooie Kerst en een hele fijne jaarwisseling. Op zaterdag 5 januari is iedereen welkom in onze nieuwe kennel in Nijmegen!

Download de groepsfoto: kleingroot


Saying goodbye is always bittersweet. On the one hand we leave lots of memories at De Berghut in Amersfoort, which is also the place where it all started three years ago, on the other hand we’re going to make some pawesome new memories in beautiful Nijmegen!

At least our goodbye party was ons to remember. This was also true for Pup Mitch and his owner: it was after all the first ever Bark & Play they attended:

My first puppy adventure. I didn’t have big expectations, but I was very nervous. I could not have dreamed the importance of this afternoon for me!

My owner and I were early, which I liked. As everything was coming together the first pups and handlers arrived to a warm welcome with lots of hugs and curiousness. I had planned to hold myself back a bit at first so I just sat near my owner. Once I got to the play area I lost control. I was bombarded by balls, bones, squeaky chickens and more balls. The idea of being able to do this made me emotional, but it felt great. I was part of the pack. So nice! I played, cuddled and romped with all the pups. This was definitely the start of something really awesome for me!

We like to wish Mitch, his owner and all our visitors a beautiful Christmas and a really great New Years eve. On Saturday 5 January we hope to welcome you all at our new kennel in Nijmegen!

Download the group pic: small – large