Bark & Play 3.5: zo veel pups!

Overweldigend! Dat was het! Maar liefst 64 pups en baasjes wisten dit keer de weg naar De Berghut te vinden. Het was een enorm leuke bende met ook heel veel nieuwelingen die een pootje in ons warme bad kwamen steken. Pup King vertelt over zijn eerste keer:

Na een aantal weekjes ongeduldig op mijn plekje zitten draaien, de eerste keer naar Bark & Play! De eerste pups begonnen langzaam binnen te stromen… en binnen te stromen… en binnen te stromen…
Het duurde niet lang totdat De Berghut vol zat met enthousiaste pups. “Nog maar even de “pup” uit de boom kijken”, dacht ik. Overweldigd door alle ontmoetingen en welkomstknuffels, ging ik voorzichtig naar de speelvloer. Ik knipperde even met mijn ogen, duwde op een piepende cheeseburger, en nog geen minuut later lag ik onderop in een berg van knuffelende puppy’s! Het was een middag waar ik nooit van had durven dromen. Ik heb gespeeld, geknuffeld, geaaid en gekieteld zoals nooit tevoren.
De tijd vloog voorbij alsof het niets was. Ik heb met ervaren pups kennisgemaakt en met pups die net zoals ik voor de eerste keer langskwamen. Als nieuwe pup word je opgevangen alsof je er al jaren thuishoort. Het was een dag waarop ik nieuwe vrienden heb gemaakt.
Dikke knuffel en pootje,
Pup King.

We hopen King en alle andere pups op zondag 2 december weer te mogen verwelkomen. Helaas dan voor onze laatste Bark & Play in De Berghut.

Mocht je tussendoor zin hebben in pups, dan ben je van harte welkom op vrijdagavond 16 november en zaterdagmiddag 17 november in Amsterdam, voor de verkiezing van Mr Puppy Nederland 2019! Alles daarover lees je op www.misterpuppy.nl.

Download de groepsfoto: kleingroot


Overwhelming! No less than 64 pups and handlers found their way to De Berghut this time. An awesome gang of familiar faces and a lot of new pups too. Pup King tells us about his first visit:

After a few weeks of tossing and turning it was off to my first Bark & Play! Right from the start pups started coming in… kept on coming in… and even more…
It didn’t take long for De Berghut to fill up. “Let’s see wich way the pup jumps”, I thought. Blown away by all the welcoming hugs, I carefully approached the play area. I blinked, touched a squeaky cheeseburger and not even a minute later I was at the bottom of a pile of cuddling puppies! I never would have dared to dream of an afternoon like this. King played, hugged, petted and tickled like never before.
Time was flying by. I’ve met lots of pups, ones with a lot of experience and some as new to it all as myself. Somehow they made me feel as if I had been part of this group for ages. I made a lot of new friends that day.
Hugs and a paw,
Pup King.

We hope to welcome King and all the other pups again on Sunday 2 December. Unfortunately that will be our last Bark & Play at De Berghut.

If you can’t wait that long, we invite you to come to Mr Puppy Netherlands 2019! Friday evening 16 November and Saturday afternoon 17 November in Amsterdam! You can find all the details at www.misterpuppy.nl.

Download the group pic: small – large