Bark & Play 3.3: rustig, maar gezellig

Het was een rustige, maar gezellige middag in Amersfoort. Pup Bailey kan je er meer over vertellen:

Zaterdag 2 juni waren we met een flinke groep pups en baasjes in de Efteling. Een hele leuke dag. Mooi weer, niet te lange wachtrijen en een goeie sfeer onderling. Steeds vaker merk ik hoe divers en hecht deze groep is en hoe blij ik ben om er deel van uit te maken. De B&P was de dag erna, het was dus afwachten wie en hoeveel pups en baasjes er zouden komen.

Het was mijn derde B&P. De drempelvrees is dus wel voorbij. Finn en ik waren vroeg bij De Berghut. Er stond al een pup te wachten. Hij was voor het eerst. Ik moest direct aan mijn eerste keer denken. Ook al is pup zijn een deel van jezelf en je leven, het is toch ook weer een hele stap om er mee naar buiten te komen of naar event te gaan. Ik herinner me van mijn eerste keer dat ik blij was dat anderen met me kwamen praten, dat breekt het ijs een beetje. Ik kende overigens al een paar pups en baasjes via Twitter en WhatsApp, dat hielp ook.

Net zoals die eerste keer bij mij raakten anderen met hem in gesprek en je ziet dan hoe snel iemand wordt opgenomen in de groep. En dat is nou juist zo mooi aan deze groep. Iedereen is welkom, iedereen past erbij en wordt geaccepteerd. Of je nou al een complete outfit hebt, even een pup mask van een ander opzet, of gewoon nog wilt verkennen wat jouw pup space is. Alles is okay. En dat is iets waar we trots op mogen zijn en vast moeten houden!

Het was zoals altijd een B&P met veel hugs, belly rubs, geblaf en spelen. Natuurlijk het fotomoment. Iedere keer weer een hele opgave om al die rondrennende pups bij elkaar te zetten en te houden voor een paar minuten. Maar ook deze keer is het gelukt.

Zondag 29 juli is de volgende B&P. Ik heb er zin in en ben er zeker weer bij. En wie weet weer nieuwe gezichten!

Be good, be safe and keep barking! ? Bailey

Weinig aan toe te voegen. Oja, de foto! En hopelijk zien we je zondag 29 juli!

Download de groepsfoto: grootklein


We had a calm but cosy afternoon in Amersfoort. Pup Bailey tells you his tail… tale!

On Saturday 2 June we visited Efteling with a large group of pups and handlers. A fun day, the weather was nice, and the atmosphere was great. I keep noticing how divers and close this group is and I am very glad I joined them. Bark & Play was the day after that and so some pups decided to stay in for Sunday.

This was my third time visiting B&P, so I’m quite relaxed about it. Finn and I were early and a new pup was already waiting at the door. I remembered my first time. Even if puppy play is a part of your own identity, it’s still quite a step to take it outside and go to an event like this. Back then I was glad people came up to me to talk. It helped that I already knew some of them from Twitter and WhatsApp.

Just like at my first visit, others chatted with the new pup and he quickly became part of the group. This is what I love about it, that no matter who you are, puppy play unites us all. Gear or no gear, pup hood or no hood, even if you just want to watch and sit one out, it’s all okay. I’m really proud of that and I hope we can keep it up.

There were lots of hugs and belly rubs, barking and playing. Of course the photo opportunity, always quite the task to get all the pups together for a few minutes, but it turned out nicely.

The next Bark & Play is on Sunday 29 July and I will definitely be there. I hope to see some new faces!

Be good, be safe and keep barking! ? Bailey

Not much to add to that. The picture of course! And we hope to see you Sunday 29 July!

Download our group pic: largesmall