Bark & Play 3.2: geen grappen, wel eieren

Hoe krijgen we het uitgezocht: een Bark & Play op een Eerste Paasdag die dan valt op 1 april! En toch maken we geen grap wanneer we zeggen dat het erg gezellig was. De aanloop van handlers en pups was weer super. Een grote groep geïnteresseerden uit de furry community had vandaag uitgekozen om ons een bezoekje te brengen, én we hadden twee pups uit het verre Australië als gast: Lance en Indigo!

Bark and Play was een geweldige ervaring, zeker als je geen Nederlandse pups kent of uit het buitenland komt. Iedereen was supervriendelijk en we voelden ons echt welkom op deze warme en gezellige plek. Hoewel mijn partner en ik geen woord Nederlands spreken, konden we gemakkelijk met veel van de aanwezige pups kletsen en uiteraard hebben we ook meegespeeld op de speelvloer. We vonden het jammer dat we niet de hele middag konden blijven, maar het was de moeite meer dan waard.

Onze volgende Bark & Play gaat plaatsvinden op zondag 3 juni!

Download de groepsfoto: grootklein


Bark & Play 3.2: no jokes, eggs yes

How many people would visit Bark & Play on Easter Sunday combined with April Fools? Well, a lot, and they had a great afternoon! Apart from the usual pups and handlers we had a large group of interested pups from the furry community visit us, plus two friendly pups on holiday all the way from Australia: Lance and Indigo!

Bark and Play was a great experience, especially if you’re not familiar with the locals or from out of town. Everyone was super friendly and inviting, the space was warm and accommodating. Although my partner and I didn’t speak a lick of Dutch we still chatted a lot with some of the pups and also got down on our knees to play around. All in all I wish we could have stayed longer, but it was worthwile.

The next edition of Bark & Play is on Sunday 3 June!

Download our group pic: largesmall