Bark & Play 2.5: de pre-party voor Mr Puppy

Ons tiende evenement (inclusief Mr Puppy NL 2017) was wederom een succes. Er waren bijna 40 pups en handlers waaronder weer een aantal nieuwelingen die aan onze deur klopten. Door de drukte was het dringen en af en toe wachten tot er plek was op de speelvloer, maar uiteindelijk kwam iedereen aan zijn trekken. Pup Barros vertelt over zijn eerste Bark & Play:

De pup in mij is pas net 2 maanden oud met amper ervaring. Zowel m’n baasje als ik zouden eigenlijk niet kunnen komen, maar het toeval bracht dat onze werkgevers ons vrij konden geven. Mijn alpha en beta broertjes konden wel gaan.
Ondanks dat ik er op de heenreis veel zin in had, zakte de moed mij in de schoenen toen we eenmaal binnen waren. Wilde de pup weer gaan? Nee! Ik moest en zou blijven. Maar ik kon niet op mijn gemak komen om de pup los te laten. Na het maken van de groepsfoto lukte het wel en heb ik de resterende tijd op de mat gespeeld. Ondanks een slechter begin, werd het toch nog een geweldige middag. Op naar vele bezoekjes! En dat baconburger menu… dat ging er na al dat spelen zeker in!

Het volgende puppy evenement is natuurlijk op 28 oktober de verkiezing van Mr Puppy NL 2018 in Club Church. Je leest er alles over op de site van Mr Puppy NL.

De volgende Bark & Play is op zondag 3 december in onze vertrouwde Berghut in Amersfoort. Tot snel!

Download de groepsfoto: grootklein


Our 10th event (including Mr Puppy NL 2017) was again a great succes. Almost 40 pups and handlers attended and we were happy to welcome some new faces at the door. Our play area couldn’t handle that many paws at the same time, so the pups had to be patient to play, but in the end all of them got what they came for. Pup Barros tells us about his first Bark & Play:

The pup in me is just 2 months old and has very little experience. Both my handler and me would have had to work, but our employers gave us time off at the last minute.My alpha and beta brothers could go anyway.
During the ride to Bark & Play I was very excited, but when we got there I got scared. Puppy secretly wanted to leave, but I had to be strong and stay there! I couldn’t find my headspace until after the group picture was made. I was in the play area for the rest of the afternoon and I had a great time. I will certainly visit again next time! Also… the bacon burger menu was great!

The next puppy related event is of course the Mr Puppy NL 2018 election at Club Church on 28 October! You can find the complete programm on the Mr Puppy NL website.

The next Bark & Play will be on Sunday 3 December at De Berghut in Amersfoort. See you soon!

Download our group pic: largesmall