Bark & Play 2.4 vakantietijd

Deze achtste Bark & Play was een typische vakantie-editie: relaxed, gezellig en redelijk rustig. Dat betekent trouwens absoluut niet dat het saai was! Er waren ook weer wat nieuwelingen aan komen waaien (of mee komen waaien met vaste bezoekers) en Pup Barron was er daar een van!

Wat kan ik verwachten? Ga ik wel binnen de groep passen? Zomaar wat vragen die door mijn hoofd schieten terwijl ik met de trein naar mijn eerste Bark & Play ga. Ik ben nog een dusdanig groentje met puppy play dat ik zelfs nog geen pup-naam heb als ik de Berghut binnenstap. Na een tijdje gepraat te hebben aan de bar, terwijl op de speelvloer de pups al gezellig aan het ravotten waren, was het moment daar dat ik zelf ook op handen en knieën dook. Wat een ervaring! Spelen, knuffelen en stoeien met deze bende pups was echt fantastisch! Ballen vlogen in het rond en daar rende ik natuurlijk ook vol enthousiasme op af. Dat daardoor de speelmatten wat loslieten, heeft vast niemand gemerkt… Pup Milo werd voor zijn verjaardag ook nog in het zonnetje gezet, dus iedereen kon z’n zangkunsten ook weer uitoefenen. De middag gaat veel te snel voorbij, maar ik heb er veel aan overgehouden: een geweldige ervaring, ontmoetingen met een hele bende lieve pups en een pup-naam! Pup Barron gaat nog veel vaker terugkomen!

Je ziet het: als je nog twijfelt, niet meer doen, kom gewoon lekker meedoen op zondag 1 oktober!

Download de groepsfoto: in het grootin het klein


The 8th Bark & Play was a typical summer holiday edition: relaxed, cozy and fairly calm. In no way does that mean it was ever boring! As usual we had some brand new guests showing up and Pup Barron was one of them!

What to expect? Am I going to fit in with this group? These questions raced through my head as I was heading towards my first Bark&Play. I’m a real newbie with puppy play, I didn’t even have a proper puppy name yet as I stepped into the Berghut. After some casual hanging at the bar, I finally dared to join the pups having fun in the play area. What an experience! Playing and cuddling with this batch of pups was just amazing. Balls everywhere, balls that I just had to run after. Nobody noticed me accidentally pulling apart the play floor, right…? The birthday of Pup Milo had to be celebrated as well, so everyone could exercise their singing/woofing talents. The afternoon went by way too fast, but I did not go home empty-handed: I gained a fantastic experience, met a great and sweet bunch of pups and last, but not least: I went home with a pup name! You will see Pup Barron return to B&P very soon!

If you want to see for yourself how much fun our pups are having, just come to our next event on Saturday 1 October!

Download our group pic: largesmall