Bark & Play 4 - Mr Puppy NL

Bark & Play 4 en Mr Puppy Nederland 2017

Bark & Play 4 vindt niet plaats op onze vaste plek in Amersfoort, maar in Amsterdam.

Tijdens deze feestelijke laatste Bark & Play van dit jaar, gaan we namelijk voor de eerste keer een officiële Mr Puppy Nederland verkiezen!
We hebben in samenwerking met de Leather Pride Amsterdam en de Amsterdam Kink Academy een mooie locatie gevonden voor dit fantastische evenement.

Op vrijdagavond 28 oktober kun je kennis komen maken met de kandidaten voor Mr Puppy Nederland 2017, de juryleden en de organisatie!
Tijdens deze informele borrel (met treats!) bij Mr B in Amsterdam (Warmoesstraat 89) zullen de kandidaatpups ook geïnterviewd worden door de jury. Dit is het eerste onderdeel van de verkiezing. (De interviews vinden plaats in een afgezonderde ruimte.)
Omdat er maximaal drie pups kunnen deelnemen aan de verkiezing op zaterdag, zal de jury aan het eind van de borrel bekendmaken welke drie pups de strijd aan gaan voor de titel Mr Puppy Nederland 2017.

Op zaterdag 29 oktober veranderen we de Undercurrent in Amsterdam in een kinky speelpaleis. Bark & Play heeft een lekker ruime speelruimte voor zowel ervaren puppy’s als nieuwelingen. Iedereen mag komen spelen tot hij helemaal voldaan is. Tijdens Bark & Play vindt ook de verkiezing plaats van Mr Puppy Nederland 2017. De kandidaten laten in verschillende rondes hun kwaliteiten zien en een professionele jury geeft ze (samen met jullie) punten voor hun inspanningen. Om 18 uur zullen we bekendmaken wie de allereerste Mr Puppy Nederland wordt!

Als je tussendoor even wilt ‘ontspannen’, kun je terecht bij onze vrienden van de Amsterdam Kink Academy. Zij hebben een aantal professionele kinkers uitgenodigd om uitleg te geven over dingen als flogging, elektro, nipple play, wax play, rubber en meer. En je kunt het ook allemaal zelf proberen onder professionele begeleiding.

Kijk op de site van Mr Puppy Nederland voor meer informatie


Bark & Play 4 will not be taking place at our usual space in Amersfoort, but in Amsterdam!

During the last Bark & Play of this year, we will be having the first ever Mr Puppy Netherlands election!
Joining hands with Leather Pride Amsterdam and the Amsterdam Kink Academy we found a great venue for this awesome event.

However, the fun already starts on Friday night!

On October 28th you can meet and greet the contestants, judges and organisers of the Mr Puppy Netherlands 2017 election at the Mr B Store in Amsterdam.
During this informal evening (ofcourse with drinks and treats), the competing pups will be interviewed by the jury. This is the first round of the election.
Because only three pups can advance to the election on Saturday, the judges will announce the three final competing pups at the end of the evening.

On Saturday 29th October we will transform Undercurrent in Amsterdam to a wonderful kinky playground. Bark & Play will have a pawsome puppy play area where everyone from experienced pup to newbie is very welcome to enjoy themselves and play to their hearts content.
During Bark & Play we will also have our Mr Puppy NL 2017 election. The candidates will be showing off their skills in several rounds and our professional judges (and you!) will be awarding them points. At 6pm we will announce the winner and the first ever Mr Puppy NL!

If you want to relax from all the puppy mayhem, you can visit our friends of the Amsterdam Kink Academy. They invited some kinky professionals to teach you about things like flogging, electro, nipple play, wax play, rubber fun and more. If you’re a bit more adventurous you can even try them yourself!

Check out the Mr Puppy Netherlands website for more information