Poll: Bark & Play in 2017

Om te beginnen heeft Bark & Play dit jaar van de VSSM de kans gekregen om vier keer plaats te vinden in De Berghut in Amersfoort. Gezien het succes van de tot nu toe georganiseerde drie edities hebben we de mogelijkheid gekregen om uit te breiden.

We willen graag weten of jullie als bezoekers daar behoefte aan hebben en zoja, hoe we dat zouden moeten aanpakken. De Berghut heeft een goed gevulde agenda, dus we moeten om allerlei andere evenementen heen plannen. Dat geeft ons drie mogelijkheden: ofwel blijft alles hetzelfde (vier zaterdagen), ofwel gaan we naar zes B&P’s en houden er vier op zondag en twee op zaterdag, ofwel gaan we naar zes zondagen. De zes B&P’s zouden in beide gevallen ongeveer elke twee maanden plaatsvinden. We horen graag welke optie jullie voorkeur heeft!

Alvast bedankt voor je stem!
(Let op: we zien dit als een raadgevende poll. ;-))

Hoe moet Bark & Play doorgaan in 2017?

Resultaten