Bark & Play bij Spuiten en Slikken

Bark & Play is benaderd door Spuiten en Slikken (BNN) om mee te werken aan een mini-documentaire van ongeveer 20 minuten over human puppy play. Natuurlijk doen we dat graag, maar we hebben daarbij wel jullie hulp nodig. Lees deze pagina goed en laat ons snel weten of je mee wilt werken. Het filmen begint al op zeer korte termijn!

Belangrijk voor bezoekers van Bark & Play
We hebben direct toen we benaderd werden besloten dat er NIET gefilmd zal worden tijdens Bark & Play in De Berghut.
Op de site beloven we een veilige en vertrouwde omgeving om kennis te maken met human puppy play en we vinden dat een cameraploeg niet in dat plaatje past.


Voor de mensen die geïnteresseerd zijn, volgt hieronder wat informatie over de plannen van Spuiten en Slikken en waar we naar op zoek zijn.

Voorlopige opzet
Het begint met een korte introductie van human puppy play. Vervolgens maakt de presentator kennis met een puppy en zijn handler. Het ‘stel’ is dan nog niet in role play; dit om inzicht te geven in de menselijke kant van de pup en zijn handler. Dan volgt een eerste kennismaking met het spel. Daarna komt Bark & Play aan bod.

logo_bnnspuitenenslikkenWat zoeken we
We zijn op zoek naar pups en handlers die ervoor in zijn om gefilmd te worden. Als je wilt meewerken, kan dat op twee manieren:

–> Als pup en handler die willen vertellen over zichzelf, hun spel en hun ‘relatie’.
Bij voorkeur verschijnen de pup en handler die gevolgd worden herkenbaar in beeld. Dit voorkomt dat kijkers denken dat het een of ander duister spel is. Het komt het open karakter van de documentaire ten goede. Als het niet anders kan, dan kan er eventueel gebruik gemaakt worden van een vermomming.

–> Als pup en/of handler die mee willen werken aan een speciaal te organiseren ‘Bark & Play’.
Op deze middag of avond zullen dus alleen pups en handlers aanwezig zijn die daadwerkelijk gefilmd willen worden. Dit kan onherkenbaar voor zowel de pups (met hood) als de handlers (blurred).

Geef je op
Voor de mensen die er nog aan twijfelen: dit gaat serieus gebeuren én op korte termijn. Geef je dus snel op!

Mail naar barkandplay@barkandplay.nl en laat ons weten hoe je mee wilt werken aan de documentaire.

(Aanmelden is zonder verdere verplichting. We nemen contact met je op als er opnames gaan plaatsvinden. Je beslist zelf of je komt of niet.)

Update 12 augustus 2016:
De opzet is veranderd. De redactie heeft besloten dat ze ook graag willen filmen tijdens de Mr Puppy NL verkiezing. Omdat deze verkiezing in een openbare gelegenheid plaatsvindt, stellen we hier als organisatie uiteraard strikte eisen aan. Er zal zeer discreet met de privacy van de bezoekers omgegaan worden. Als je niet (herkenbaar) in beeld wilt, dan kun je dit aangeven. Uiteraard kun je ook zelf je verantwoordelijkheid daarin nemen en buiten het bereik van de camera blijven.


 

Bark & Play has been asked to assist in the production of a short documentary on human puppy play in The Netherlands, to be broadcast on Dutch television. Of course we love the idea, but we do need the help of our pups!
Regrettably this story will not be available in English, as it’s aimed at Dutch pups only.