Bark & Play 2.2: drukstbezochte tot nu toe

In totaal meer dan 50 bezoekers, een record! De speelvloer lag halverwege de middag dan ook helemaal vol met pups, speeltjes, ballen en … schoenen! Er waren dit keer veel pups die voor het eerst de stap waagden om ons te bezoeken. Wulffy was er één van:

When Wulffy and his owner reached the club, Wulffy became pretty nervous. So many new pups to meet! But the nervous feeling disappeared quickly when the friendly and relaxed pups came to greet Wulffy!
After I put my hood on, it was a matter of seconds before I jumped into the playing area and started running around and stomping the squeeky toys together with the other pups. In just those short hours, Wulffy made so many new friends!
Wulffy is often pretty shy, but the others definitely eliminated that feeling quickly. After all that playing, Wulffy slept a long night in his doggy bed.

The amazing feeling of friendliness is even lasting days after!
Very sure to come the next time, and the time after that, and after that!

*happy wagging*

We weten allemaal dat het heel moeilijk kan zijn om die eerste stap te zetten. We proberen nieuwelingen zo goed mogelijk op te vangen, maar je zal zelf aansluiting moeten zoeken bij onze roedel. Bij vragen kun je altijd iemand van de crew aanspreken. Dus als je nog twijfelt, kom gewoon op zondag 4 juni!

Download de groepsfoto: in het grootin het klein


Bark & Play 2.2: more than 50 pups and handlers

We had the most visitors since the start of Bark & Play in January 2016! The padded floor was filled with pups, toys, balls and … shoes! We were very pleased to find out we are still attracting lots of new pups. Wulffy was one of them:

When Wulffy and his owner reached the club, Wulffy became pretty nervous. So many new pups to meet! But the nervous feeling disappeared quickly when the friendly and relaxed pups came to greet Wulffy!
After I put my hood on, it was a matter of seconds before I jumped into the playing area and started running around and stomping the squeeky toys together with the other pups. In just those short hours, Wulffy made so many new friends!
Wulffy is often pretty shy, but the others definitely eliminated that feeling quickly. After all that playing, Wulffy slept a long night in his doggy bed.

The amazing feeling of friendliness is even lasting days after!
Very sure to come the next time, and the time after that, and after that!

*happy wagging*

We all know how difficult it can be to go to an event like this for the first time. That’s why we try to help new pups the best we can, but we can’t do the sniffing and the barking for you. If you’re still in doubt, just do it! Come to our next Bark & Play on Sunday 4 June!

Download our group pic: largesmall