Jubileumfeest VSSM

vssm logoDe ‘VSSM’ in ‘VSSM Bark & Play’ is de oudste Nederlandse vereniging die zich inzet voor de acceptatie van, en voorlichting over BDSM en fetisj in de breedste zin van het woord.
De VSSM organiseert naast Bark & Play nog tal van andere speelbijeenkomsten en geeft voorlichting aan bijvoorbeeld hulpverleners als politie, brandweer en medisch personeel.

In 2020 bestond de VSSM 50 jaar. Er stond toen een groot feest op de kalender, maar we weten allemaal waarom dat niet door kon gaan. Daarom nu, twee jaar later, een officieel 52-jarig bestaansfeest!

Zaterdag 8 oktober van 15 tot 23 uur bij PartyPlayers in Lelystad

De bedoeling is dat alle spelonderdelen waar de VSSM zich op dit moment mee bezighoudt deel zullen uitmaken van het feest. Er is dus uiteraard ruimte voor puppy’s en pets, maar ook voor speelvormen als bondage, sadomasochisme en AB/DL (adult baby en diaper lovers).

partyplayers jacuzzipartyplayers saunapartyplayers bdsm-kelderPartyPlayers is een bijzonder goed uitgeruste locatie, met diverse speelruimtes, een zwembad en een jacuzzi, een sauna, een bdsm-kelder en een darkroom. We zouden bijna zeggen: a puppy paradise!

Voor de tickets zijn er drie prijscategorieën:
– VSSM-leden betalen € 12,50 (entreekaart en geldige ledenpas nodig voor entree)
– vaste bezoekers van Bark & Play die geen lid zijn, betalen € 22,50 (entreekaart en geldig legitimatiebewijs nodig voor entree)
– gasten die nog nooit bij een VSSM-evenement geweest zijn, betalen € 42,50

Voor die prijs krijg je niet alleen toegang tot PartyPlayers van 15 tot 23 uur, maar het is ook nog eens inclusief eten en drinken (koffie, thee, fris, bier, wijn).

Wij staan alvast heel erg hard te kwispelen! Zien we je daar?

Uitgebreide informatie over de ticketverkoop

De website van PartyPlayers

Heb je vragen? Stuur ons een bericht!